GÜNCEL DERSLER : | |||
---|---|---|---|
GDA 609 | Mikrobiyolojik Kalite Kontrol Yöntemleri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 307 | Gıda Mikrobiyolojisi D+U : (4+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 407 | İşletme Sanitasyonu D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 407 | İşletme Sanitasyonu D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 497 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 807 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 904 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 204 | Genel Mikrobiyoloji D+U : (2+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 448 | Mikrobiyal Kalite Kontrol D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 511 | Mikrobiyolojide Kullanılan Besiyerleri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 805 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 903 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDA 609 | Mikrobiyolojik Kalite Kontrol Yöntemleri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 307 | Gıda Mikrobiyolojisi D+U : (4+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 407 | İşletme Sanitasyonu D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 407 | İşletme Sanitasyonu D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 511 | Mikrobiyolojide Kullanılan Besiyerleri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 807 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 904 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
FST 503 | Culture Medıa Used In Mıcrobıology D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
FST 504 | Shelf Lıfe And Stabılıty Of Foods D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
FST 803 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 204 | Genel Mikrobiyoloji D+U : (2+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 448 | Mikrobiyal Kalite Kontrol D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 807 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 904 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
FST 806 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 307 | Gıda Mikrobiyolojisi D+U : (4+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 407 | İşletme Sanitasyonu D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 511 | Mikrobiyolojide Kullanılan Besiyerleri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 540 | Endüstriyel Mikrobiyoloji D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 601 | Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 811 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 904 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
FST 805 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 204 | Genel Mikrobiyoloji D+U : (2+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 448 | Mikrobiyal Kalite Kontrol D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 511 | Mikrobiyolojide Kullanılan Besiyerleri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 813 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 905 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 307 | Gıda Mikrobiyolojisi D+U : (4+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 407 | İşletme Sanitasyonu D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 407 | İşletme Sanitasyonu D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 833 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 925 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
FST 802 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 204 | Genel Mikrobiyoloji D+U : (2+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 448 | Mikrobiyal Kalite Kontrol D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 601 | Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 813 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 905 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
FST 806 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 307 | Gıda Mikrobiyolojisi D+U : (4+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 407 | İşletme Sanitasyonu D+U : (3+0), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
GDM 407 | İşletme Sanitasyonu D+U : (3+0), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
GDM 579 | Mikrobiyolojik Kalite Kontrol Yöntemleri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 813 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 905 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim |
İletişim
scosansu@sakarya.edu.tr+90 (264) 295 59 24